Campus Anton Bergmann

Welkom op de webpagina van campus Anton Bergmann.

under construction

Onze website is momenteel in opbouw. gegevens kunnen afwijken en zijn louter informatief. 

Weldra zullen we starten met een gloednieuwe website... Nog even geduld. 

Dank voor uw begrip!

 

Het is zover! Na het 6de leerjaar is het tijd voor de grote school, het 1ste middelbaar.  De middelbare school … die school waar je meer dan 1 leerkracht voor je neus hebt staan, waar je sommige vakken kan kiezen en waar je verschillende vaklokalen hebt.

Wat een mogelijkheden en keuzes allemaal! 

Uiteraard wil je deze keuze op een doordachte manier maken maar je moet dan ook rekening houden met zoveel zaken. Wat doe ik graag? Wat wil ik worden? Wat interesseert me? Dit zijn allemaal vragen waar je misschien niet zo direct een antwoord op hebt.  Hierbij kan onze campus(pagina) je vast en zeker helpen. 

thumb VISIEinBeeld 2017Want onze campus is meer dan leerstof leren.  Onze school is - behalve écht en alleen een school waar je verschillende zaken bijleert en leert te doen - ook een plaats waar ruimte is voor jou, jezelf, jij - wie je ook bent.  De leerkrachten weten wie je bent, kennen je bij naam en er is altijd wel iemand bereid te luisteren naar wat je te vertellen hebt. 

Geef toe, een school waar je iets kan bijleren, niet alleen over leerstof maar ook over jezelf, waar plaats en tijd wordt gemaakt voor jou, waar ruimte is om te voetballen, te computeren, te ontspannen… is toch echt wel de moeite!  Campus Anton Bergmann vat het dan ook allemaal samen en dit dan ook nog eens in een groene, veilig en makkelijk te bereiken omgeving...  Wij kijken er dan ook naar uit je te verwelkomen op 1 september.

 

 

 

Chris Geeraerts
Directeur Atheneum Lier 

Campus Anton Bergmann | 03 480 08 83 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.