Campus Arthur Vanderpoorten

HomeArthur1

Hartelijk welkom op de webpagina van Atheneum Lier campus Arthur Vanderpoorten.

ASO - Alle studierichtingen 

NIEUW!   °  TSO Handelswetenschappen - IT

                  ° TSO Lichamelijke opvoeding en sport

Atheneum Lier campus Arthur Vanderpoorten is een moderne middelgrote school met een aangenaam leer- en leefklimaat, gelegen in hartje Lier en ingebed in een groene schoolomgeving. Onze ruime campus is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, met de fiets of te voet.

We bieden een brede waaier aan studiemogelijkheden in het ASO (alle richtingen) en TSO (beperkt aanbod). We zijn de enige school in de regio met de studierichting ASO Sportwetenschappen en TSO LO en sport. Je hebt de keuze uit verschillende ateliers vanaf het 3de jaar. Uniek is onze samenwerking met de SAMWD - Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans.

thumb campus Arthur Vanderpoorten kort2018

Atheneum Lier staat voor modern en kwaliteitsvol onderwijs, mee met de tijd.  Discipline en stiptheid, participatie en dialoog zijn sleutelwoorden op onze school. 

Naast een stevige cognitieve basis besteden we veel aandacht aan het bijbrengen van attitudes, vaardigheden en competenties. Een geïntegreerde en goed gestructureerde leerlingenbegeleiding met een efficiënte leer- en onderwijsloopbaanbegeleiding zorgt voor een optimale voorbereiding op verdere studies in het hoger onderwijs.
Atheneum Lier, de school waar talent kan groeien!

 Onze schoolactiviteiten kan je terugvinden op onze facebookpagina.

Ilse De Bast
Directeur Atheneum Lier - Campus Arthur Vanderpoorten

From Address: