Campus Louis Zimmer

Hartelijk welkom op de webpagina van Atheneum Lier Campus Louis Zimmer (voorheen KTA Lier). 

lier zimmer

Na het 2de middelbaar kunnen de leerlingen doorstromen naar deze campus, vooral vanuit een gezonde interesse voor technische, creatieve of administratieve studierichtingen.

Atheneum Lier campus Louis Zimmer staat garant voor een mensvriendelijke leer- en leefomgeving, en werkt dagelijks aan het welbevinden van de leerlingen. Deze campus is werkelijk leerlinggericht, met veel aandacht voor de individuele ontwikkeling van de leerlingen. Immers, elk kind is uniek en moet dus kunnen rekenen op een leertraject op maat.

Onze goed werkende en enthousiaste leerlingenraad verrast ons jaarlijks met enkele toffe activiteiten, waarnaar de hele school uitkijkt.

Als technische schoolcampus hechten we veel belang aan moderne, degelijke vakinfrastructuur. Jaarlijks worden enkele grote investeringen uitgevoerd, steeds met de beste bedoelingen voor zoveel mogelijk leerlingen. Per studierichting kunt u zeker enkele details hiervan terugvinden op de website. Ook tijdens onze jaarlijkse opencampusdag staat een focus op talent en plezier in het leren centraal. Wie geïnteresseerd is, kan gerust een kijkje komen nemen. Wij zorgen voor een aangename, laagdrempelige ontvangst en staan professioneel ter uwer beschikking. De publiekstrekkers van dit jaar leest u alvast hiernaast.

Atheneum Lier campus Louis Zimmer is een kleine school, wat niet meteen een nadeel hoeft te zijn. Immers, iedere leerling die in een kleine klas zit, kan rekenen op veel aandacht en begeleiding in het leerproces. Onze kleinschaligheid staat m.a.w. borg voor een maximale leerwinst.

Atheneum Lier campus Louis Zimmer is de enige school in de regio met de studierichtingen Schoonheidsverzorging, Haarzorg, Elektro- en Industriële Wetenschappen en OKAN. De keuzemogelijkheid uit verschillende ateliers vanaf het 3de jaar personaliseren je schoolloopbaan.

Atheneum Lier staat voor modern en kwaliteitsvol onderwijs, mee met de tijd.  Discipline en stiptheid, participatie en dialoog zijn sleutelwoorden op onze school.

Atheneum Lier, de school waar talent kan groeien!

Altijd welkom!

Met vriendelijke groeten,

Kim Alewaters & Alessandro Fontana


Directie Atheneum Lier - Campus Louis Zimmer | 03 480 27 07 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 onze locatie