Campus Arthur Vanderpoorten

uurverdelingAfhankelijk van het uurrooster kan het zijn dat je een uur later mag komen en/of een uur vroeger naar huis mag. Ook bij de eventuele afwezigheid van een vakleerkracht kan deze regeling (1u later komen of vroeger naar huis) toegepast worden, mits voorafgaande toestemming van je ouders. De leerlingen verlaten de school nooit voor 15u25, met uitzondering voor de 6de jaren.

Middagregeling:
De leerlingen die niet in Lier wonen blijven tijdens de middagpauze op school. Voor de leerlingen van de 6de jaren kunnen deze afspraken i.v.m. de middagregeling versoepeld worden, mits de toestemming van de ouders. De leerlingen die 's middags op school blijven en niet zelf hun eten meebrengen, kunnen tijdens de speeltijd in de voormiddag een belegd broodje kopen en/of bestellen tegen de middagpauze. Je kan ook je eigen lunchpakket meebrengen en opeten in het schoolrestaurant.
In de school staan automaten met water, fruitsap, frisdrank, koffie, thee, soep, yoghurt, ... De prijzen variëren naargelang het product.
Op de eerste schooldag krijg je hierover meer gedetailleerde informatie.

Alle details zijn te vinden in het schoolreglement.