Volg een avondcursus

Crescendo CVO volwassenenonderwijs

De ateliers en leslokalen van Campus Louis Zimmer worden ‘s avonds in gebruik genomen door de collega’s van Crescendo CVO die kortlopende cursussen of opleidingen aanbieden. Het secretariaat bevindt zich in blok 0 (Predikherenlaan 18).

Openingsuren

Maandag 08.30 u. - 20.00 u.
Dinsdag 15.00 u. - 20.00 u.
Woensdag 15.00 u. - 20.00 u.
Donderdag 10.00 u. - 16.00 u.

Cursussen

CNC Programmatie

Je leert tijdens deze opleiding werken met de Morbidelli M90. Een modern CNC toestel dat door dialoogsturing wordt aangestuurd via MAESTRO Digital Systems. Aan de hand van deze dialoogsturing leer je snijgereedschap selecteren en programma’s schrijven. Via kleine projecten leer je stapsgewijs de programmastructuur kennen.


digitale fotografie, fototoestel

Fotografie

In de basisopleiding fotografie leer je je camera kennen en de basisprincipes van de fotografie toepassen. Je krijgt vervolgens een voorsmaakje van de diversiteit van de fotografie en maakt kennis met verschillende genres fotografie. Bekijk:

  • Basis fotografie en digitale fotografie
  • Specialisatiemodules

digitale fotografie, fototoestel

Fietshersteller

Tijdens de opleiding fietshersteller leer je fietsen opbouwen en afstellen alsook het onderhoud en herstel van fietsen. Je krijgt les in een splinternieuwe ingerichte werkplaats.
digitale fotografie, fototoestel

Handtassen in stof

De opleiding Handtassen in stof brengt je de nodige kennis en vaardigheden bij voor het maken van dat kleine detail voor jouw unieke outfit. Vakkennis en kwaliteit worden samen met de leerkrachten uitgediept en je leert realisatietechnieken specifiek voor accessoires.

digitale fotografie, fototoestel

Juwelen maken

In de opleiding Juwelen maken word je ondergedompeld in de creatieve wereld van het sieraden maken. Je gaat aan de slag met diverse technieken en materialen en voor je het weet ga je de deur uit met unieke zelfgemaakte juwelen.


digitale fotografie, fototoestel

Meubelmaker

In de opleiding meubelmaker krijg je de nodige theorie, praktijklessen en ondersteuning om zelf aan de slag te gaan in de ateliers. Je bewerkt zowel machinaal als manueel verschillende soorten massief hout en/of plaatmateriaal.


digitale fotografie, fototoestel

Zelfstandig gespecialiseerd voetverzorger

Als zelfstandig gespecialiseerd voetverzorger geef je een basisverzorging en een aanvullende verzorging bij pijn op ongemak bij niet-risicovoeten door gebruik te maken van niet-invasieve technieken en remediërende producten en hulpmiddelen.

  • Basis voetverzorging + initiatie voet- en nagelverzorging
  • Elementaire voetverzorgingstechnieken